Projekt ommålning i bebisrummet :)


Första advent ídag och dagen tillbringdes först på hemmaplan där vi (läs Kenneth) började måla om i bebis rum. Samma vita nyans som redan var på väggarna men en uppfräschning för att dölja skruvhål och dylikt - kommer bli så bra! Kenneth spacklade och förberedde redan igår så idag var det bara att sätta igång och måla. Riktigt roligt!
 
 
 
Klockan 13:00 samlades vi tillsammans med ett tappert gäng nere vid badplatsen här i Lövhult för att klä årets julgran här i området. Alla hushåll var givetvis "kallade" men det var tyvärr väldigt dålig uppslutning. Men vi som var där klädde granen med bravur tycker jag och efteråt grillade vi korv och drack julmust tillsammans. Mycket trevligt! 
 
Efter en värmade kopp kaffe här hemma så åkte sedan jag, Kenneth och Ludde in till Alingsås och årets tomteparad tillsammans med mina fina föräldrar. Vi tog som vanligt en del lotter, men hade tyvärr inte samma tur som förra året. Jag kammade hem ett tredjepris i ett lotteri dock, en fin julstjärna. Den står i bebisrummet nu och lyser så fint :)

Allmänt | | 2 kommentarer
Upp