Gravidfotografering v.38 + 6


Idag har min kära mamma varit här och agerat fotograf. Jag ville föreviga magen tillsammans med Kenneth innan det var "försent". Har ju tagit många kort under den här graviditeten, men det är ju oftast Kenneth som tar kort på mig och ville som sagt att han skulle vara med framför kameran en gång till. Vi har ju gjort en riktigt gravidfotografering innan tillsammans med en fotograf, men det var i höstas (den 5 oktober närmare bestämt) och då var ju inte magen riktigt så här stor om man säger så ;) Den här gången fick vi istället lita på min mammas (väldigt knappa) expertis ;)
 
Det var egentligen tänkt att min kära syssling skulle ta kort på oss idag, men jag hade sovit extremt dåligt hela natten så jag orkade inte riktigt gå upp och åka in till Alingsås tidigt imorse. Måste tillägga att nattens sömnbrist inte går att skylla på graviditeten - jag sover fortfarande jättegott på nätterna och på rygg till och med - utan den beror på min älskade make. Han har snarkat som en galning HELA NATTEN! Snacka om störande, har verkligen inte kunnat koppla bort det och falla i sömn. Han har snarkat en del det sista, pga. hans "förkylning" enligt hans egen utsago, men det är lugnt så länge jag somnar först på kvällen. Har jag väl somnat är jag nämligen otroligt svårväckt, så det brukar inte vara några problem med hans snarkningar. Men igår natt somnade han alltså innan mig och då är det lögn att sova, stört omöjligt skulle man faktiskt kunna säga ;) Men nåväl, tillbaka till dagens fotografering. Mamma kom alltså hit för att ta lite kort på oss tillsammans och jag måste säga att vi blev supernöjda trots hennes bristande kunskaper och erfarenheter gällande att fota med en systemkamera ;) Det enda som vi såg nu i efterhand var att det har blivit en lite tråkig skugga bakom oss på korten, så vi ska försöka genomföra ett fototillfälle till inom kort - då med vår grymma blixt som vi tyvärr inte alls tänkte på att vi kunde använda idag. Men den kan man inte klandra mamma för och förutom skuggan så är vi som sagt jättenöjda! Här kommer ett gäng av dagens bilder - enjoy!
 
OBS! Det ska dock tilläggas att dessa bilderna är helt oretuscherade! De ska beskäras och sedan ev. ljusas upp och fixas till i photoshop (jag mäktar dock inte pilla med det nu när jag är höggravid). Men förhoppningsvis kan vi trolla bort lite av skuggan och även snygga till objekten framför kameran lite inför en ev. framkallning av korten osv ;) Men nu får ni stå ut med den nakna sanningen och inget tillrätta-fix helt enkelt! ;)
 
 
 
 
 
 
 

Allmänt | | Kommentera
Upp